Επιστροφές & Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη. Σας ενημερώνουμε ότι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές για προϊόντα που ο νόμος εξαιρεί από το δικαίωμα υπαναχώρησης, όπως προϊόντα που μπορεί να αλλoιωθούν, για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας (δείτε αναλυτικά εδώ)

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε και δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα παρακάτω

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την επιστροφή του προϊόντος που παραλάβατε στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν.

2. Σας έχει αποσταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε με δική μας υπαιτιότητα.

Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να έχει όλες τις ετικέτες και τα αυτοκόλλητα του κατασκευαστή.

Επίσης στην περίπτωση που παραγγείλατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που επιθυμούσατε, για οποιαδήποτε αλλαγή θα χρεωθείτε εξ' ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς.

Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Για συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Πληροφορίες Παραγγελίας

Πληροφορίες Προϊόντος & Αιτία Επιστροφής